De know-how van het huis Bertani zit vervat in deze wijn. De autochtone trossen die worden gedroogd op rekken op zolders tot het starten van de vinificatie in januari. De wijn wordt vervolgens 30 maanden in vaten gerijpt.
| BLOG RODE WIJNEN |
Duik in de Wereld van Rode Wijnen met Björn & Alain!
Welkom op onze blogpagina, dé plek waar je je kunt onderdompelen in de fascinerende wereld van rode wijnen, geproefd en beoordeeld door Björn en Alain! Samen speuren we de grenzeloze wijnwereld af, op zoek naar de meest boeiende flessen om met jou te delen.
Hier vind je alles over onze ontdekkingen: van tijdloze klassiekers die elke wijnliefhebber moet kennen, tot verrassende nieuwe pareltjes die je smaakpapillen zullen prikkelen. We delen uitgebreide tasting notes, waarbij we de diepte van kleur, de complexiteit van aroma's en de gelaagdheid van smaken nauwkeurig beschrijven. Daarnaast krijg je inzicht in de achtergrond van elk wijnhuis en de specifieke druivenrassen die de identiteit van de wijn bepalen.
Of je nu je wijnkelder wilt aanvullen met must-haves, op zoek bent naar inspiratie voor een bijzonder diner, of gewoon je kennis over rode wijnen wilt verdiepen, hier ontdek je onze persoonlijke favorieten en waarom ze een plekje verdienen in jouw assortiment.